HET VERWIJDERINGSPROCES

QUANTA SYSTEMS LASER TECHNOLOGIE

Q-PLUS C LASER TECHNOLOGIE STELT ONS IN STAAT OM ELKE KLEUR VAN EEN TATTOO TE VERWIJDEREN, WAAR DAN OOK OP HET LICHAAM.

QUANTA SYSTEMS

Onze go-to laser is de Quanta Q plus C laser van Quanta Systems. Die drie golflengten heeft (1064 nm, 694nm en 532 nm). Deze laser breekt inkt effectief op in kleine deeltjes die gemakkelijk door het lymfestelsel uit het lichaam worden geleid met minimale schade aan omliggende weefsels. Met zijn golflengten van 1064 en 532 nm is de Q Plus C ook effectief bij het behandelen van resistente rode en zwarte inkt op elke huidtint.

Deze laser is geschikt voor het verwijderen van tattoos dankzij de snelle pulsen die in de huid schieten. De snelheid zorgt voor een minimale warmte overdracht op het weefsel en de inkt. De Q plus laser pulst namelijk in nanoseconden, 2 miljardste van een seconde. Door het vermogen kan ook de dieper ingebrachte inkt bereikt worden. 

De laser is foto-akoestisch, dit betekent dat het laserlicht de huid binnendringt, de tattoo inkt raakt en deze inkt deeltjes verbrijzelt. Wanneer de laser de inkt raakt hoor je een “tik” op de huid. Dit is het geluid van de inkt die verbrijzeld. Waar het dus allemaal om draait bij het verwijderen van een tattoo is het verbrijzelen van de inkt in kleinere stukjes zodat het lichaam deze af kan voeren.

The Removal Company - Lasermachine

DUUR VAN HET PROCES

Een typische tattoo duurt ongeveer 8 tot 12 behandelingen om volledig te verwijderen. Als je een tattoo wil laten vervagen voor een coverup kan met een gedeeltelijke verwijdering zoveel mogelijk inkt verwijderd worden in 3 tot 5 sessies. Dit varieert afhankelijk van de tattoo en het nieuwe kunstwerk dat u wil.

HOE ONZE LASERBEHANDELING WERKT

Laser tattoo verwijdering werkt door geconcentreerde energie toe te passen op de inktdeeltjes. De grote inktdeeltjes worden verkleind zodat je immuunsysteem deze kan afvoeren. Elke laserbehandeling werkt op een andere diepte in de huid, er zijn dus meerdere sessies nodig om alle inkt weg te krijgen. (met een tussenpoos van 6 tot 8 weken)

FACTOREN DIE HET PROCES BEÏNVLOEDEN

Variabelen op de behandel tijdlijn kunnen onder andere de diepte en dichtheid van de tattoo zijn, inktsamenstelling, inktlocatie en gezondheids- en levensstijlkeuzes omvatten. Voor optimaal resultaat raden we een gezonde levensstijl aan, voldoende beweging te hebben en het verwijderingsgebied te masseren om de bloedsomloop te verbeteren.

BOEKINGEN

Wij nemen alleen verzoeken aan via email. Wanneer we je aanvraag ontvangen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

VERSTUUR AANVRAAG

GRATIS VERWIJDERING VAN BESTRALINGEN TATTOOS

Na goedkeuring van uw oncoloog gebruiken we onze ultramoderne laser waarmee u minder behandelingen nodig heeft en de beste resultaten boekt. 2-3 sessies is vaak genoeg.

Wij staan klaar om uw bestralingspuntjes te verwijderen. Het aanbod is geldig voor iedereen, vervalt niet en is altijd gratis.